Punct.
Rank: Fondator Sex : Zodiac : Mesaje : 554 Data nasterii : 30/08/1996 Data de inscriere : 14/07/2012 Varsta : 28 Localizare : Pitesti Stare de spirit : buna ;) | Subiect: Bancuri BuLa! Joi Iul 19, 2012 6:19 am |
|
| 1.Zi de scoala. Profesoara:Matache,la ce lucreaza taica-tau? M:La guvern! P:Treci in prima banca. Ionescu,la ce lucreaza taica-tau? I:La Senat! P:Treci in prima banca.Bula, la ce lucreaza taica-tau? B:La politie! P:Treci in prima banca.Da' unde lucreaza la politie? B: Nu stiu, ca azi l-au arestat! 2.La scoala doamna invatatoare a observat ca Bula incepuse sa lipseasca. Cand se intoarce Bula, invatatoarea il intreaba: - Bula, ce s-a intamplat? - A calcat-o pe mama buldozerul. Aceleasi scuze le are si in urmatoarele 2 saptamani, ca l-a calcat buldozerul pe tata si pe sora.Dar intr-o zi invatatoarea il intreaba pe Bula: - Tu ce faci toata ziua mai, Bula? - Ma plimb cu buldozerul... 3.Bula se duce la serviciu cu ambele urechi bandajate.Cand il vede maistru',il intraba: -Ce-ai patit Bula? La care Bula-i raspunde: -Mestere, stii ca eu sunt burlac, ei bine, ieri, cand imi calcam pantalonii a sunat telefonul, si din repezeala am dus fierul de calcat la ureche. -Bine ma', tampitule, o ureche, da' la cealalta ce dracu' ai facut? -Pai dupa aia n-a trebuit sa sun la salvare? |
|